Geniet van een heerlijke lunch of diner

De keuken van Ruitersbosch is Frans georiënteerd. Met invloeden uit ons eigen land en het zuiden van Europa. De witte brigade werkt uitsluitend met duurzame en dagverse ingrediënten. De menukaart wisselt met elk seizoen en staat in het teken van ambachtelijkheid zoals het bereiden van eigen fonds, soepen, sauzen en patisserie.

scroll

Lunchmenu

2 gangen €37,50
3 gangen €45,-

Elke dag serveren wij een wisselend lunch menu.
Het lunch menu is te bestellen van 12.00uur tot 14.30uur

Voorgerechten

Oesters | Oesterij Special | nr. 3 | vinaigrette
per 3 st. €11,50 per 6st. €23,-

Zeebaars | Coeur de Boeuf | Dukkah | paprika relish | yoghurt
€21,50

Bisque | kreeft | Saffraan | Aioli
€16,50

Hummus | rode biet | champignon | Vacherin Mont d’Or | V
€16,50

Steak tartaar | eidooier | Bearnaise | bloemkool
€19,50

Fazant | gerookt | zuurkool | Foie | Granny smith
€22,50

Kaviaar | Oscietra imperial gold 10 gram | blini | zure room
€32,50

Hoofdgerechten

Kreeft | tomaat | knoflook | basilicum | zeekraal
halve kreeft €24,-   hele kreeft €48,00

Kabeljauw | ansjovis | mosseltjes | venkel
€29,50

Coquille | pijlinktvis | fregola | Chorizo
€31,50

Courgette | Baba ganoush | miso | enoki | V
€26,50

Hert | koffie | witlof | knolselderij | kweepeer
€34,50

Presa | Iberico | schorseneer | zwarte knoflook
€29,50

Hazenrug | bloedworst | sjalot | spruit | kruidnagel
€ 37,50

Desserts

Peer | Hollandse vanille | witte chocolade | mokka
€12,50

Mandarijn | chili | mascarpone | karamel
€12,50

Kaas van “Het Kaasatelier” | 5 st. | diverse garnituren
€17,50

 

Wandeling door de kaart
Dit menu is alleen per tafel te bestellen.

Zeebaars | Coeur de Boeuf | Dukkah | paprika relish | yoghurt  
***
Kabeljauw | ansjovis | mosseltjes | venkel
***
Coquille | pijlinktvis | fregola | Chorizo
***
Fazant | gerookt | zuurkool | Foie | Granny smith
***
Hert | koffie | witlof | knolselderij | kweepeer
***
Mandarijn | chili | mascarpone | karamel
Kaas van “Het Kaasatelier” | 5 st. | diverse garnituren | €5,- supplement

Bij wijzigingen in het menu rekenen wij een supplement.

4 gangen €52,50 bijpassende wijnen €30,-
zeebaars | kabeljauw| hert | mandarijn of kaas
5 gangen €62,50 bijpassende wijnen €37,50
zeebaars | kabeljauw | coquille | hert | mandarijn of kaas
6 gangen €72,50 bijpassende wijnen €45,-
zeebaars | kabeljauw | coquille | fazant | hert | mandarijn of kaas

 

Heeft u allergieën en of dieetwensen geeft dit dan alstublieft aan. Niet alle ingrediënten worden vernoemd op de kaart.  

  

Fine wining

Onze sommelier begeleid voor u de gerechten met uitsluitend afgestemde wijnen.

Onze wijnen »

Fine dining

Onze keuken is Frans georiënteerd, met invloeden uit ons eigen land en het zuiden van Europa.

Menukaart »

Proef de sfeer van Ruitersbosch