De keuken van Ruitersbosch is Frans georiënteerd. Met invloeden uit ons eigen land en het zuiden van Europa. De witte brigade werkt uitsluitend met duurzame en dagverse ingrediënten. De menukaart wisselt met elk seizoen en staat in het teken van ambachtelijkheid zoals het bereiden van eigen fonds, soepen, sauzen en patisserie.
Lunchgerechten van 12.00 tot 16.00 uur
Soepen
Pomodorisoep I zure room I basilicum I bruschetta |
€ | 7,75 |
Bisque I kreeft I crostini I rouille | € | 14,50 |
Salades
Gerookte zalm I snijboon I wasabi I avocado I wilde rijst I |
€ | 16,25 |
Geitenkaas I paddenstoelen I walnoot I |
€ | 12,95 |
Krokante zwezerik I bulger I geitenyoghurt I aubergine I gerookte olijfolie I |
€ | 19,50 |
1/2 canadese kreeft I bellevue I mayonaise I | € | 22,50 |
Sandwiches
Filet américain I truffel I gepocheerd scharrelei I |
€ | 14,50 |
Zalm I wasabi I komkommer I | € | 13,- |
Buffel mozarella I tomaat I avocado I basilicum I | € | 12,25 |
Lunchgerechten
Uitsmijter I 3 spiegeleieren I boerenham I oude kaas I |
€ | 8,85 |
Omelet I geitenkaas I spinazie I paddenstoelen I |
€ | 11,50 |
Hollandse garnalenkroketten I meerzaden brood I tuinkruiden I | € | 15,10 |
Twee kalfskroketten I truffelmayonaise I |
€ | 8,85 |
Steak tartaar I 150 gr I aardappelkrokant I ansjovis I tomaat I rettich I frieten I | € | 24,50 |
Fish and chips I krokante kabeljauw I rauwkost I | € | 17,25 |
Runderhaas I rode wijnjus I rauwkost I frieten I | € | 28,75 |
Ruitersbosch lunch
Een complete 2-gangen lunch |
€ | 28,75 |